Onze visie

Ons motto: Presteren met Plezier!

Wij zijn een gezonde school met een sportieve instelling. Wij stimuleren leerlingen tot het ontwikkelen van hun talenten, het behalen van persoonlijke doelen en het tot stand brengen van samenwerking. Door samenwerking ontstaat teamgeest. 
We willen bereiken dat kinderen het leuk vinden om naar school te gaan. De school is een veilige plek om te leren en respectvol met elkaar om te gaan.

 
Presteren met plezier in 3 stappen:
 
Stap 1: Geloof in je eigen talent
Wij willen dat kinderen zichzelf beter leren kennen en accepteren. Zo neemt hun zelfvertrouwen toe en -afhankelijk van hun leeftijd en aanleg- gaan zij zich zoveel mogelijk verantwoordelijk voelen voor hun eigen ontwikkeling.
 
Stap 2: Ontwikkel je eigen talenten
Kinderen van 4 t/m 12 jaar begeleiden we in een ononderbroken ontwikkelingslijn. De belangrijkste aspecten zijn de zintuiglijke en motorische ontwikkeling, de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling. Elk kind ontwikkelt zich anders door verschil in mogelijkheden en tempo. We hebben de ambitie om ons onderwijs af te stemmen op de individuele behoefte van het kind. We bieden onderwijs op maat, zodat ieder kind zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen!
 
Stap 3: Ontwikkeling van teamgeest
Wij vinden samenwerking belangrijk, daarom stimuleert 't Carrousel de ontwikkeling van een hecht groepsgevoel onder de leerlingen. Door middel van samenwerking met andere kinderen en respect te tonen voor de kwaliteiten van een ander, creëer je een goed en veilig schoolklimaat. Zo ontdek je hoe je met plezier kunt presteren.

Wij willen op 't Carrousel de volgende waarden aan de kinderen meegeven:
Respect: wij hebben respect voor elkaar en de omgeving
Veiligheid: wij zorgen voor een veilig gevoel in de school en de groep
Communiceren: wij spreken elkaar aan op gepaste wijze

Meer weten?
Wilt u eens een kijkje komen nemen op onze school, meld u dan hier aan voor een rondleiding.
Wilt u meer lezen over onze school en ons onderwijs, download dan hier de schoolgids.
 
 

Ouders aan het woord

"Het is een kleine school, waardoor er goed contact is tussen kind, ouder en leerkracht."